Anlæg af powerdyke-hår

Jeg leger lidt med tanken om at rage garnet af. Anlægge en powerdyke-frisure a la seje Gro fra Arvingerne. For et par måneder siden proklamerede jeg, at jeg ville være ginger. Det holdt én skyllefarve (frisøren insisterede på det kun skulle være skylle). Jeg har siden haft en hårfarve, der meget ligner min egen naturlige. Og med sådan noget kommunefarve tangerer ens udseende jo havregrød. Så på et tidspunkt kører vi blondissima igen. Den farve er et sikkert hit – hver gang. Om en sexy korthårsfrisure vil hjælpe synderligt på havregrødseffekten, har jeg ingen idé om. Men min erfaring fra sidst hvor jeg havde kort hår, i 2009, var at jeg faktisk blev tvunget til at tage mig mere feminint ud. Og det er jo en god ting, når man har anlæg til at være lidt smådoven og bare sætte håret i en knold, hive en random kjole ned over hovedet og køre lidt mascara rundt i hovedet. Jeg husker også fra dengang, at det med kort hår faktisk slet ikke var noget problem i forhold til det modsatte køn. Og hvis det er det i dag, så kan det vel også være lige meget, for jeg gør alligevel hverken til eller fra for tiden. Jeg har en tid hos frisøren på onsdag, så det bliver spændende at se hvad jeg finder på!

Sikkert valg
Sikkert valg
Vovet valg
Vovet valg
Meget vovet valg
Meget vovet valg

5 tanker om “Anlæg af powerdyke-hår”

 1. Jeg er enig med dig i, at det kræver at man er mere feminin i udseendet og væremåde når man har et korthårsfrisure.

  Jeg var nødt til at blive klippet meget korthåret i forbindelse med at jeg fik et CI og skulle have raget hår af ved ørerne. Var jeg lidt sjusket i tøj og doven en dag, lignede jeg sgu…. I mangel af en bedre ord en “betonlebbe”. Jeg er jo ikke ligefrem tynd, så summarum bidrog det meget til det udtryk. Så jeg var nødt til at blive gode venner med andet end min mascara og klæde mig i andet en mor-bukser.

  1. Det er måske også meget godt at blive tvunget lidt ud af mor-bukserne ind i mellem og være lidt lækker – selv om det andet absolut er dejligt bekvemt 😉

 2. Hver gang jeg bliver klippet kort, beslutter jeg mig for, at NU skal det være langt, men jeg ender med kort hver gang igen 🙂
  Det er nogle fine frisurer, du har fundet – håber det bliver rigtig flot 🙂

  1. Jeg har det på PRÆCIS samme måde som dig. Det er altid det modsatte, der hitter. Så finder man lige nogle flotte billeder fra den modsatte periode og så får man en grille…

 3. Hvor er det sjovt ? Sidder og surfer internettet for feminine korthårsfrisurer og lander her på dit blogindlæg om præcis det samme! Mine overvejelser er netop det med at jeg VIL bevare det feminine udtryk og ikke komme til at ligne en “dreng” med det kortere hår. Nu har min periode med page varet længe nok!! Der skal ske noget nyt og det er bestemt ikke sidste fang jeg kigger forbi din blog ?⭐️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *