Lær tegnsprog – et knaldhamrende godt tilbud

Kom og lær tegnsprog

 

 

 

 

 

Dette her er et fantastisk tilbud – så send alle, du kender over til Tegnstuen:

Tilmeld dig et af Tegnstuens hold 1 kurser i enten Aarhus eller København forår 2015 og spar 1000,-. Husk at kurset skal være booket og betalt inden på fredag – den 20. februar.

Inden I begynder at undre jer over at jeg bruger “vi” i nedenstående – så er det fordi at jeg står bag Tegnstuen, så denne her “annonce” bliver en omgang promovering i en temmelig vigtig sags tjeneste 😉 Ordentlige tilbud for alle i tegnsprog, TSK, tegn mv. har altid været en af mine kæpheste – jeg ved nemlig, at der er rigtig mange, der er fascinerede af og nysgerrige omkring tegnsprog.

Tegnstuen har med denne store rabat pris-matchet aftensskolekurserne, for vi ved, at de tilbyder deres tegnsprogskurser markant billigere end vores. MEN rent kvalitetsmæssigt er der intet at hente hos aftensskolekurserne, såfremt de ikke bruger kvalificerede undervisere.

Og med kvalificerede undervisere mener vi ikke blot undervisere, der har erfaring og gode personlige kvalifikationer, men i lige så høj grad undervisere, der behersker sproget flydende – vi foretrækker endda at bruge modersmålstalende undervisere. Vi bruger CEFR standarden C1 som minimumskrav til vores undervisere. Og som sløjfe på det hele har Tegnstuen rødder i tegnsprogsmiljøet, så vores tilgang til sproget & kulturen er autentisk.

Så summa summarum – her vil jeg personligt sige, at det her er et helt vildt tilbud, fordi der er bang for the bucks – og Tegnstuen gør det kun, fordi vi gerne vil sætte gang i, at alle interesserede får adgang til ordentlige kvalitetskurser i dansk tegnsprog, specielt nu hvor dansk tegnsprog sidste år blev anerkendt!

Tegnstuens Facebookside kan findes her.

Her kan du tilmelde dig Tegnstuens nyhedsbrev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *