Session hos en clairvoyant

IMG_1422
Kulhuse Strand

I sidste uge var jeg til clairvoyant. Er det noget jeg ikke er, så er det at være alternativ, og det her er måske ovre i den lettere alternative afdeling. Men hvem har ikke lyst til at prøve noget lidt out-of-the-box ind i mellem? Jeg har i den senere tid tænkt en hel del over hvilket liv, jeg gerne vil leve. Og et lille skub med på vejen skal man ikke kimse af.

Kan en døv gå til clairvoyant? Ja selvfølgelig, man tager bare en tolk med – MEN lige netop hende her kan tegnsprog flydende, da hun er uddannet tegnsprogstolk. Som hun skriver det på sit website, lever hun af at være et medium. Både mellem hørende og døve. Og så gør hun det samme mellem vores verden og det mere udefinérbare. Hun fortalte, at alle mennesker har hver sin skytsengel, og at det er dette udefinerbare, hun tolker. Så det var alt i alt en ret sjov og interessant oplevelse. Hanne tilbyder sessions på tegnsprog og uden selvfølgelig, i København.

Vi fik i hvert fald vendt nogle ting, Hanne var meget præcis på nogle områder, andre områder var lidt mere vævende, men hvad dælen, det er jo også en del af oplevelsen.

Udvalgte opsummeringer:

  • Jeg har brug for at være mere kreativ
  • Jeg kommer til at skrive en bog, men den er ikke klar til at blive skrevet
  • Jeg får brug for at komme ud at rejse – Afrika
  • Der var noget med croquis tegninger (what the f…?)
  • Jeg kommer ikke leve alt for traditionelt
  • Det vil være godt at komme lidt mere ud i naturen
  • Jeg skal træne i at blive ved tingene lidt længere

Nu tror jeg ikke på at en clairvoyant giver deciderede forudsigelser om hvordan man kommer til at leve sit liv, men det er da nogle ret ok pejlemærker at navigere efter. Specielt når man som jeg tænker en del over hvilket liv jeg gerne vil leve.

Måske skulle man blogge igen for at udfolde den kreative åre? Det er skrivning light. Små bidder, som man lige kan overskue ved siden af sin tjans. Jeg savner nemlig at arbejde mere kreativt. Ser det for mig – at sidde i sommerhus og skrive. Ude på landet. Jæs. Med bar røv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *