At vejre morgenluft

Skærmbillede 2015-09-05 kl. 10.40.05

Ind i mellem skal man rydde op i sit liv og se hvad der fungerer og hvad man lige kan fikse.  Man skal også tillade sig at tænke store tanker og drømme – og måske endda køre lidt action på det. Sådan lige re-tænke sit liv.

Det er hvad jeg lige har rodet mig ud i, men jeg ved ikke helt, hvordan det skal formuleres. Jeg ved faktisk heller ikke helt hvad der skal ske.

Jeg fortæller det snart. Det kan jeg mærke. Ved at formulere det sådan lidt halvoffentligt, skubbes jeg lidt længere ud mod kanten. Sådan skal det være. Man skal bruge de tricks man kan for at komme i gang. Og så fik I lige lidt af en cliffhanger dér. Snedigt, ikke?

I’ll be back!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *