Nye veje

Nogle gange kaster jeg mig ud i lettere vanvittige ting. Og nu kan jeg fortælle, at mit næste projekt bliver – at jeg har købt en flybillet for at sige hej til San Francisco  fra oktober-december. Forhåbentlig vil bekendtskabet med USA blive frugtbart og vare i hvert fald frem til sommer. Det betyder også, at jeg siger farvel til mine herlige kolleger og flyver videre jobmæssigt. Fra ultimo oktober er jeg helt min egen, så jeg er hermed åben og topmotiveret for nye idéer, samarbejder, projekter, freelancejobs, kaffe mv. Digital forretningsudvikling, kommunikation og almen journalistik – fang mig hvis du har noget på hjerte. Tænker også, jeg er frisk på et par nye projekter. Skrive en bog. Chille på hippiemåden. Whatever. Alt er muligt for den, der bærer viljen i hjertet – og med en solid wififorbindelse, naturligvis! ‪#‎yolo‬

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *