Om at rage garnet af

IMG_2756

Nu må min kvote for at gøre vanvittige ting snart være ved at være brugt op; for 2015 i hvert fald. Senest  fandt jeg på, at jeg var træt af den flagrende høstak på toppen af mit hoved. Alt for blonderet, og jeg havde ikke rigtig lyst til at traktere garnet med yderligere giftstoffer. Så for at gøre det på den mest økologiske (og økonomiske) måde gik jeg bare hen til nærmeste frisør og bad damen om at klippe al farven af. “Jeg kan ikke undgå at det fortsat er lidt lyst på toppen, ok?”, hvor jeg mere var: “Nej, bare væk med det hele.” Som sagt så gjort og frisøsen gik til angreb med shaver og saks. Nu er jeg den tredjemest korthårede på kontoret. Langt hår er ellers alle tiders mest benyttede kvindelige våben i kampen om at nedlægge det modsatte køn. Så man kan sige, at våbenet er taget fra mig. Min feminitet er vingeskudt. Jeg har med fuldt forsæt fjernet det ultimative symbol for kvindelig seksuel attraktion. Jeg kan ikke sno med håret, kaste med lokkerne eller noget som helst andet med håret. Nogle mænd kan dog godt lide kvinder med kort hår, har jeg erfaret, så det er formentlig ikke jordens undergang at jeg ikke er velsignet med taljelangt, bølgende prinsessehår. Men det er endnu ikke testet rigtigt med nuværende powerdyke-fritz. Når jeg cykler, suser det sjovt i håret. Ørene fryser. Når jeg rører ved mit hår, føles det sjovt. Når jeg tager bluser af, er der intet som helst, der bliver uglet. Fænomenet morgenhår eksisterer slet ikke, fordi håret er så kort. Når jeg har været i bad, skal jeg nærmest bare tørre efter på issen med noget frotté, og så er alt tørt.  Jeg har intet behov for en hurtig knold, hårspænder eller noget, fordi der ingen irriterende totter er. Vældig praktisk, og jeg nyder, at jeg nu 100% har den hårfarve, som Vorherre har udvalgt til mig. Hverken blond eller brun, men snarere den klassiske danske midt-i-mellem. Lidt lyse striber om sommeren. Godt nok har jeg ikke været så korthåret siden jeg var en 1,5 stykker måske, men nu har jeg altså gjort det. Raget garnet af. Jeg ved ikke, hvordan det bliver med opmærksomhed fra det modsatte køn de næste mange måneder. Som en sikkerhedsforanstaltning til at bevare min feminitet vil jeg dog fra nu af gøre mere ud af at spartle face og at beklæde kroppen med feminine gevandter. Men det bliver dælme spændende. Og jo, nu er klimaks nået – fra nu vil jeg arbejde på at gro mere hår, i hvert fald til en længde, hvor det kan samles i en hestehale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *