Deluxe traktering af kløerne

Så fik man prøvet det med. I selskab med min søde husværtinde Mie, fik vi i dag besøgt Angel’s Nails på Church St. i det pæne Østerbroagtige SF-hood Noe Valley, der hvor Matk Zuckerberg og de andre IT drenge har deres dyre palæer. Inde hos Angel’s, med de sartlilla vægge, kan man få trakteret negle Asian style. Som sagt, så gjort. Pludselig var der fire små, søde damer vimsende rundt omkring os, og der blev filet og pudset og puslet og poleret til den helt store guldmedalje. Der var fodspa, håndspa og massagestol og fod/håndmassage. Aldrig før har jeg prøvet at få sådan en stor omgang til fødder og hænder. Det var meget sjovt, og ikke mindst føltes det meget amerikansk. Mens vi sad derinde, kom der flere diva-bitches ind, i alle former og farver, og med store og små numser og med tjenstvillige små, tynde mænd troligt luntende efter dem. Selv store diva-bitches med små mænd skal i hvert fald ikke gå ned på velplejede kløer. Det gjorde vi så heller ikke. Vi forlod ligeledes etablissementet i opløftet tilstand med nylakerede negle. Nu tror jeg, at jeg har så veltrimmede hænder og fødder som aldrig nogensinde før. Den oplevelse kunne dælme godt nyde gentagelsens kunst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *