Hvor skal vi hen, du?

IMG_3579
Tak for nu, San Francisco!

Jeg er lige kommet hjem til Danmark. Efter to måneder i San Francisco. Jorden har roteret rundt omkring solen et antal gange i mellemtiden, men alting ligner sig selv fuldstændig.

Da jeg tog afsted, lejede jeg min lejlighed ud frem til den 15. juni. Så det betyder, at jeg ikke vender hjem rigtigt lige nu.

Men om det skal være SF igen? Det er desværre ikke et sted for mig, da der ikke er nok døvemiljø i byen. Fik mødt et par stykker på falderebet, men det var ikke nok. Og jeg må indrømme, at 9 timers tidsforskel er en lidt for stor mundfuld for mig, da jeg ikke har planer om at cutte alting derhjemme, men såmænd mest at opleve hvordan det er at bo og leve i et andet land. Møde nye mennesker, bruge et andet sprog.

Og det at arbejde som freelancer for virksomheder og organisationer i Danmark kræver egentlig også tidsmæssig tilstedeværelse. Det fysiske kan godt undværes, men det er nu også rart at kunne mødes efter behov. I hvert fald mens jeg stadig er ny som freelancer. Det er her, jeg skal have etableret mig, og det er lidt svært på lang afstand.

Så jeg følger min mavefornemmelse, som jeg havde allerede inden jeg tog afsted: Deutschland! Nærmere betegnet Berlin. Hvorfor?

  • Berlin er kun er en time fra København i flyver
  • Berlin er prismæssigt fair at leve i
  • Berlin er spændende, pulserende og kreativ
  • Berlin byder nogle gode mennesker
  • Berlin ligger midt i Europa
  • Berlin er indgang til det tysktalende marked

Jeg kender ikke nogen berlinere indgående endnu – men fremmede er jo venner, man ikke har mødt endnu. Og jeg har allerede lavet aftale med en spændende virksomhed. Tysk bliver en udfordring, men jeg har altid været lærerens kæledægge i tysktimerne, så mon ikke det er til at catche op forholdsvis hurtigt?

Eneste minus er at der ikke er sol og palmer, men man kan jo ikke få alting.

Jeg har booket en flyver til Berlin i januar, til en inspektionsrunde, og så regner jeg med at rykke engang efter den 15. januar.

Så der skal jeg hen, du.

En tanke om “Hvor skal vi hen, du?”

  1. Jeg tror nu da måske nok, at det tager et helt år for jorden at komme rundt om solen én gang. 😉
    Men held og lykke i Berlin. 🙂 Det er en spændende by med en ualmindeligt syret historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *