Berlinspiration

Var det noget med at købe lidt DDR-remedier? Sjov lille butik i Prenzlauer Berg.
Hvad med lidt DDR-stuff? Sjov lille butik i Prenzlauer Berg.

Nu befinder jeg mig i Berlin igen. Jeg stadig ikke komme mig over, at det er så kort en flyvetur. Her er det freezing cold. Man skulle tro det var varmere, når man nu har pakket sydfrugterne, men næ nej, det er endnu koldere.

Men der er ikke meget tid til at rende rundt i byen, fordi jeg skal arbejde, jeg har flere deadlines. Men det er egentlig fantastisk, det faktum, at jeg kan tage skrivearbejdet med herned. Der er mange kunstnere og forfattere, der slår sig ned i Berlin. F.eks. Sissel-Jo Gazan.

Hun har faktisk forfattet en blog om Berlin: Vi elsker Berlin. Jeg har lige klikket “følg” overalt hvor jeg kan, og så glæder jeg mig til at få lidt mere tid til at læse alle hendes tips. Og ikke mindst at efterprøve dem ude i virkeligheden. Så mange spændende steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *