Første dage i Berlin

 
Sådan ser det ud, når man lige er flyttet ind i sit lejede værelse. 

Her er møbleret med en seng, en sofa, et par stole og et par hylder. Og så har jeg lånt sengetøj og håndklæder. Og så er der delekøkken med spiseplads samt et badeværelse med badekar.

Udenfor har jeg en altan med siddepladser til to. Nedenunder ligger der en lokal bar. Med borde udenfor om sommeren. Godt jeg er døv!

Lejligheden er en gammel herskabslejlighed i Prenzlauer Berg, en af dem, der ikke blev ramt af bomberne under anden verdenskrig. Ja, sådan noget er herligt at få fortalt af sin tyske roommate, der heldigvis er bevidst om at fortælle på Deutsche Gebärdensprache. På en pædagogisk måde, naturligvis. 

Herfra er der 4 minutter til S-Bahn, Tram, busser og U-Bahn. Min roommate har en gammel, zebrastribet cykel, som jeg gerne må fikse og låne. Så nu glæder jeg mig dælme til at få udforsket lokalområdet. 

Og en hel masse andet, som jeg kan vende tilbage til ved lejlighed. God weekend fra Berlin!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *