Søndag morgen


Så sidder jeg her en søndag morgen, californisk tid, omkring kl. 9 og indtager min morgenmad, som er simpel – brød med peanutbutter, den gode, hjemmelavede Honey Roasted fra madmekkaet Whole Foods, overdrysset med god Valrhona kvalitetschokolade, og så den obligatoriske kop kaffe i en cute keramikkop! Skal absolut ikke andet end at indtage morgenen sådan her, lige præcis så længe jeg lyster. På det seneste er morgenerne blevet mit yndlingstidspunkt på dagen, hvis altså ikke jeg skal skynde mig ud af døren. I weekenderne kører morgenerne på allerlaveste gear, og jeg elsker det. Morgenerne er allerbedst, når de er stille, tænksomme og med masser af kaffe og tid. Læse nyheder, skrive, tænke, kigge i magasiner… uden at skynde sig på nogen måde. Hvis køleskabet er fyldt, er det perfekt med hjemmebag og æg – og hvad man ellers kan diske op med til morgenbordet. Det kommer også an på hvor mange der er at dele morgenerne med. Mit eget selskab har jeg det helt perfekt med, men tosomhed eller flersomhed er også fint – især hvis de andre også er i samme mood som mig. Stille, eftertænksomme og med hele dagen foran sig. Her i San Francisco, hvor jeg befinder mig på min sidste feriedag, har jeg udsigt til den allermest fantastiske morgenvue ud over Noe Valley. Den nyder jeg, inden jeg på et senere tidspunkt beslutter mig for at tage ud til MoMa og blive inspireret af kunst. Det er så dagens mission, inden turen senere i dag går hjem til Danmark, til hverdagen og de morgener, hvor man allerhelst skal ud af døren i en fart for at møde op til nogenlunde fornuftig tid. Og denne gang har jeg masser af peanutbutter og kvalitetschokolade med hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *