Krop & Sind

Så går vi i gang

Sikke en lækker pakke, jeg fik hentet i dag. Det er en striktrøje, en såkaldt Easy Peasy Basis Sweater Begynder Strikkebox fra Önling.

Det er nok lidt af en mundfuld at starte med en hel trøje, så for at varme op, og undgå et unødigt bekosteligt fuckup, skal jeg egenhændigt gennemføre at strikke mindst én pæn karklud – jeg har anskaffet mig garn, pinde og opskrift af Nørkleriet, der er den lokale garnpusher her i Vanløse.

Så nu er der bare om at komme i gang – og det er perfekt med strik og streaming tv. Jeg kan alligevel ikke koncentrere mig om flimmerkassen alene, og strikketøjet i hånden vil unægteligt gøre, at jeg ikke hiver mobilen frem og fortaber mig i alt andet end det, der kører i fjernsynet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.