Mere Ikea
Mettiske Strøtanker header image 2

Mere Ikea

august 24th, 2008 · 5 kommentarer

Sidder her og overvejer om jeg ikke lige skulle investere i to styks Billy’er (Ikea-classics) til at sætte op på væggen lige bag skrivebordet fra Habitat – idé uafprøvet, men det virker jo smart og ganske pladsbesparende – og løser samtidig problemet med, hvad det er, jeg skal sætte op på væggen bag skrivebordet (en væg, der lige nu er fuld af grimme huller, som er et resultat af en kombination mellem dum væg og en række mislykkede forsøg på at pløkke søm i)

billy.jpg

Det skal være lige præcis den her model i brunt træ – matcher mit sofabord med retro-look, som jeg forøvrigt fandt i vores storskrald sidste år. Sådan noget træ kan jeg snildt feminisere med noget fint og lyserødt, gerne i form af botaniske input. Eller den fine, lyserøde vase, som ligeledes forefindes i Ikea:

vaser.jpg

Nåmen, jeg faldt så også lige over Emme’s blog (blog-classics) hvor hun linker til “Dit navn på Ikea’sk” – og det er lige noget for os Ikea-fetichister. Tjek selv, hvilket navn og møbel jeg er. Måske du hedder noget mere spændende?

ikeanavn.jpg

PS. Venter stadig på kameraet – kom , PostDK! Havde jeg det, ville jeg lige illustrere hvad jeg mener, mht. skrivebordet og så sofabordet.

Tags: Indretning

5 svar indtil videre ↓

 • 1 Stine // aug 24, 2008 at 22:50

  Man går aldrig forkert med en Billy reol. Aldrig. Og med en lyserød vase bliver det lige dig. Jeg glæder mig til at følge fotodokumentationen når det nye kamera kommer ;)

 • 2 Stines Blog » Blog Archive » Blogadila // aug 24, 2008 at 22:56

  [...] Mettes blog så jeg, at man kan teste hvilket Ikea-møbel man [...]

 • 3 Nadia // aug 24, 2008 at 23:35

  Hmm yderst supekt det her. Mit ikea navn er “Snäddi”

  Jeg tror engang ikke jeg vil oversætte det.

 • 4 Charlotte // aug 26, 2008 at 10:40

  Hey Mebbe!

  Vi har også 2 Billy’er her, bare i hvide. De fungerer rigtigt godt og fylder heller ikke så meget i dybden. Er perfekte til alle vores studiebøger og ringbind. Og så koster de jo heller ingenting :-)

  Håber ellers at du har det godt!

  Kh. Charlotte

 • 5 Mette B. // aug 26, 2008 at 11:41

  Vi er vist mange Ikeafans… Billy har jeg også selv haft, de hvide, på kollegieværelset engang – og ja, der er masser af plads og kan snildt klemmes ind mange steder.

  Charlotte – jo tak. Håber også du har det godt – var rart at se dig igen i Århus!

Skriv en kommentar

Add video comment