Kvæstet weekend
Mettiske Strøtanker header image 2

Kvæstet weekend

januar 23rd, 2010 · Kommenter lystigt

Denneher weekend er jeg rigtig kedelig. Meget, meget kedelig. Fredag og lørdag aften er blevet tilbragt hjemme i sofaen, i mit eget fortrinlige selskab. Men jeg er også moderat kvæstet. Jeg har været på job torsdag og fredag formiddag og så holdt en veninde og jeg et oplæg til et seminar i formiddags. Og inden det nåede jeg et quick-hold med bold i fitnessdk. Jeg er stået op klokken syv tre dage i træk. Og det er ikke helt blevet justeret i forhold til sengetiden. Og sådan noget kan jeg bare slet ikke tåle. Eller administrere. Al den aktivitet. Al den væren på. Al den cyklen rundt ude i kulden. Luften er gået ud af min ballon. Jeg ligger udsplattet og kollapset på sofaen. Har ellers købt ind til mini-cupcakes; en version med citronella, og en version med nutella. Meget sjofelt. Men nu ved jeg ikke lige, om jeg overhovedet orker at svinge fødderne ud af sofaen. Veninde har meldt afbud fordi hun også er udsplattet – dog med tømmerkvinder. Alle andre jeg kender har skullet noget denneher weekend. Men nu bliver jeg altså snart alle andre; på mandag starter overbygningen i e-business på IT-Universitetet. Og så får jeg pludselig et liv. Med ansvar, aftaler og koncentration. Og morgenspinning. Tror gerne, at sofa-ligning bliver en særledes yndet mettisk aktivitet om aftenerne hele næste uge. For nej, jeg er dælme ikke vant til det. Men jeg glæder mig faktisk til at vække mine hjerneceller; min søster mener, at de er afgået ved den inaktive død, men en ven mente snarere, at de lå og sov. Jeg satser på det sidste.

Tags: Hverdag · Weekend

Svar indtil videre ↓

  • Der er ingen kommentarer endnu... vil du være den første?

Skriv en kommentar

Add video comment