Kan du lide farver? Kan du lide kager? Kan du lide snask? Er du helt vild i varmen? Også her!
Mettiske Strøtanker header image 2

Kan du lide farver? Kan du lide kager? Kan du lide snask? Er du helt vild i varmen? Også her!

november 27th, 2010 · 5 kommentarer

Jamen i går har jeg bare bagt helt sindssygt på alt i køkkenet. 90 muffins blev det til. Citron, red velvet, chokolade og vanilje. Ved jeg dælme ikke om jeg gør igen. Resultatet bringer jeg som en mindre, farverig fotoreportage. Det var sjovt at lave og at servere de små fyre til butiksreception i dag, og så fik jeg jo en lille hjælper til at hjælpe med at smøre snask på kagerne. Masser af snask. Måske der egentlig var lidt for meget snask oven på cupcakes’ene efter min smag (undtagen dem med chokolade, så kan det aldrig blive for snasket) – og så kan jeg jo også anbefale Lenas skønne lille tøsebutik på Rosenvængets Allé 23, hvor hun sælger en blanding af forskellige mærker og sit eget ugleinspirerede design! Og i morgen skal jeg vist gøre rent i la cuisina Mettisma. Tror ikke, jeg har gjort rent i noget der ligner 2 måneder, så det er vist temmelig tiltrængt – især oven på en mindre flormelis-eksplosion i køkkenet (mor, du ville have en ønskeseddel? jeg ønsker mig en ny piskeris, der ikke går fuldstændig amok, bare man tænder den)

Tags: Guf

5 svar indtil videre ↓

 • 1 Louise Mikkelsen // nov 27, 2010 at 10:51

  Til Mette.

  Det er perfekt til juletid snart :=)

 • 2 Bianca // nov 28, 2010 at 02:20

  Tak for kager. :) Lækkert!

 • 3 Mette B. // nov 28, 2010 at 14:11

  Louise – jeg synes da ikke de er så julede? Men whatever… alt hvad der er usundt er julet!

  Bianca – tak for at du spiste dem :-)

 • 4 Jeanette Weber // nov 29, 2010 at 11:45

  Hej Mette :-) Sikken et flot foto-collage du har der.. Ja, det er ikke smart med en pisker der KUN har EN hastighed… God ide med en på ønskesedlen. – ellers så jeg faktisk i går i Netto´s avis, side 50 – en sæt skåle med med Piskelåg.
  Det fik mig til at tænke på din historie med projekt CupCakes….

 • 5 Mette B. // dec 1, 2010 at 00:56

  Tak Jeanette. Sådan nogle skåle med piskelåg ville være en god, økonomisk løsning til piskeris, der ellers har en tendens til at freake ud. Tak for tippet!

Skriv en kommentar

Add video comment