Så er der gang i projektskriveriet igen og festen slutter først den 20. december
Mettiske Strøtanker header image 2

Så er der gang i projektskriveriet igen og festen slutter først den 20. december

november 30th, 2010 · Kommenter lystigt

Egentlig lovede jeg jer syv læsere, at der skulle være helt studiefrit her på bloggen, men det løfte kan jeg dælme ikke holde lige for tiden. Jeg er nemlig røget tilbage til Projektland med et brag. Et eller andet sted troede jeg, at jeg havde til den 15. og den 20. december med at få lavet og afleveret miniprojekt 3 og det store 4 ugers projekt. Men nej. Miniprojekt 3 skal afleveres inden på fredag kl. 15.00. Og jeg gider bare ikke at gentage stuntet med at aflevere klokken 14.59. Jeg har bare den mellemstore udfordring, at jeg først gik i gang med miniprojektet i går morges. Havde danderet den hele weekenden i tryg forvisning om at afleveringen fandt sted på en anden dato. Det betyder så, at jeg har røvtravlt. Men der sker også et eller andet sjovt med en, når der er pres på. Så producerer man rent faktisk noget. Denne gang er det e-learning og jeg skal konstruere et site, der understøtter en række selvvalgte teoretiske principper bag e-learning. Føler mig helt humanistisk igen og minsandten også en anelse bælgøjet efter at have speedskrevet tre afsnit om Piagets konstruktivistiske syn på den kognitive læring, om Gardners 7 intelligenser og lærestrategier og så lidt om blended learning. Så skal jeg spæde op med lidt analyse i forhold til at lære tegnsprog i et blended learningsforløb og så ellers bakse sitet på plads. Måske i samme åndedrag se på noget med en ny opsætning til denneher blog? Og derefter kan jeg med det samme stryge direkte over til 4 ugers projektet. Det lyder næsten nemt, men det bliver helt sikkert noget, der trækker tænder ud!

Tags: Studie

Svar indtil videre ↓

  • Der er ingen kommentarer endnu... vil du være den første?

Skriv en kommentar

Add video comment